(+45) 6168 6174 hej@extrude.dk

Nyligt har Nikolai og Morten været forbi Brejninggaard Efterskole, for at høre resultatet af et større idéudviklingsprojekt, som eleverne skulle lave i forbindelse med et innovationsfag. Har har Extrude Consult leveret en case, som eleverne har arbejdet med i nogle uger. Eleverne skulle finde nye måder at lave multifunktionelle møbler på. Altså skulle der designes og opfindes nye måder at have flere funktioner i samme møbel. Eleverne havde arbejdet ud fra et struktureret innovationsorløb, som var faciltieret af nogle studerende fra Aarhus Universitet i Herning. Som et led i faget, skulle idéerne præsenteres med en fremlæggelse og demonstration af idéerne. Hertil havde de to grupper, som arbejdede med Extrude Consults case, 3D printet prototyper af deres endelige forslag. Extrude Consult havde den fornemme opgave, at skulle assistere lærere og censorer i vurderingen og feedbacken til eleverne.
De endelige idéer blev til en reol, som i korpussiderne kunne opbevare stole, for at spare plads i en lille studielejlighed og en seng med indbygget opbevaring og skrivebordsfunktion, for også at tage hensyn til pladsmangel i en lille lejlighed eller på et værelse.
Resultaterne af casen var utrolig gode, og hvad imponerede Nikolai og Morten mest, var den omfattende og dybdegående indsats fra de unge elever.